Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

19 aug. 2008

LEGUME PROASPETE UMPLUTE CU PATEU DE BRINZA


Inspirata de reteta Ginettei de aici;
m-am apucat si eu de treaba.Doar ca eu am mesterit toata treaba cu ingredientele avute la indemina.
Chiar ca ideea nu este rea,avind in vedere ca,caldurile astea tot mai ridicate sint(sau mi-se pare mie???).

Na ori cum Ginuca draga,eu pe acesta cale iti spun
,
pentru reteta,poze si mai ales ideea de a lasa bucataria rece!

Deci cum am spus si mai sus,ideea este foarte faina si poate varia in functie de ce are fiecare la indemina si dupa gustul fiecaria.Eu zic si cred ca, acesta varianta de legume(rosii ,ardei,ridichii...)se poate prepara/umple si cu lte pateruri.De ex. pateu din ton,peteu de oua,.......
Iar aici reteta ochiometrica, preparata de mine;
INGREDIENTE:
- 4 rosii
- 2 ardei mijlocii,
Aici fac la fel o specificare.Legumele pot varia la fel in functie de ce aveti si doriti.Se pot umple chiar ridichii,morcovi putin fierti si scoboti cu o lingurita pe lungime.Sau chiar si unele frunze de salata se pot umple cu acesta umplutura.
- 100 unt
- 100ml smintina Creme Fraiche sau iaurt
- 400-500g brinza Fetta(telemea)
- 1 legatura de snitling sau 1/2 de legatura de ceapa verde(merge cu de care aveti)
- 1/2 legatura patrunjel verde
- sare,piper,chimen,usturoi, toate dupa gustul fiecaruia
Acum verdeturi puteti pune la fel ce va place si ce aveti.
Iar condimente la fel, iecare cu ce-i place si ce are la indemina.
Iar daca doriti,ca sa arate mai aspectuos ,pueti taia cubulete de adrei galbe,rosu verde si amesteca in umplutura de brinza.In acest fel este mai aspectuasa si la gust nu are ce sa strice ,cred ca dimpotriva,o sa fie mai gustos.
MOD PREPARARE:
Rosiilor si ardeiului li-se indeprteaza interiorul cu seminte.Rosiile se pun la scurs pe un servet de bucatarie.
Untul se mixeaza spuma ,se adaoga brinza data pe razatoare,se adaoga smintina sau iaurtul ,verdeturile tocate marunt si condimentele dupa gust.Ceva frunze tocate marunt se poate lasa deoparte pentru decor.
Astfel pateul de burinza preparat se introduce in legumele pregatite si se pune la frigider pentru minumum 30 min.
Se serveste cu piine proaspata,grisine,biscuiti sarati sau alte chetii pe care le doiti si aveti.
Iar daca ramine pateu si nu mai sint legume,sau nu doriti sa umpleti atitea legume,asa cumnici nu nu am vrut,deoarece mi.a fost teama ca nu se papa tot.Fara grija ,se pate servi simplu,pe piine.

Niciun comentariu:

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (12) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (44) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate