Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

20 dec. 2009

FURSECURI BOUNTY a la Laura S.


Da, da nu pot sa Nu EXPERIMENTEZ.
Si asa si anul acesta am mesterit o reteta care este "lecker,lecker"
INGREDIENTE-aluat:
- 200g unt/marg.
- 3 galbenusuri
- 2-3ls lichior de cocos/lapte cocos/sirop cocos
- 3 pac de budinca de cocos/vanilie
- 275g faina
- 1 pac praf copt
- 1 priza sare
- 100g zahar pudra
MOD PREPARARE-aluat:Faina se amesteca cu praful de budinca cu praful de copt si priza de sare.
Untul/marg. se freaca cu zaharul pudra cu galbenusurile de ou si lichiororul/laptele/siropul de cocos.In continuare se adaoga amestecul de faina si totul se framinta intr-un aluat compact nici prea tare nici prea moale.
Acesta se pune intr-o punga de nailon si se lasa ca.30 min la frigider.
Intr-e timp se prepara crema.
INGREDIENTE - crema:
- 100ml lapte/lichior de cocos
- 200 ml apa
- 1 pac. budinca de cocos
- 150g unt
- fulgi ce cocos+zahar pudra in finctie de gustul fiecaruia
MOD PREPARARE-crema:Cele 100ml de lapte/lichior de cocos se amesteca cu 200 ml apa , als zahar si 1ls fulgi de cocos.
Toate acestea se pun pe foc, amestecind in continuu pina ce lichidul se ingroasa pecum budina.
Se tage deoparte, se acopera suprafata cu folie de nailon sis e lasa sa se raceasca complet.
Cele 150g unt se freaca cu 1ls zahar si 1ls fulgi de cocos si pe rind cu cite 1 ls din masa de budinca, pina cind cantitatea de budinca este bine incorporata cu untul.Acum se mai adaoga la dorinta zahar si fulgi de cocos.
~~~~~~~~~~~~~~~~Din aluatul pus la frigider si intins cu o gr. de 3-4 mm se decupeaza forme dorite care se coc la 180°C ca 8-10 min. pina cind marginile devin f. usor aurii.
Crema se puna intr-e 2 saibe de biscuiti si daca se doreste marginile acestora se trec prin crema, dupa aceea prin fulgi de cocos si deasupra se orneaza cu ciocolata topita (vezi foto).

Niciun comentariu:

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (12) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (44) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate